WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Zmywarka do filiżanek 35x35 + 2 dozowniki | HENDI

Kod: 230732
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
31290.37
31290.37
29725.85 29725.85 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wysokiej jakości, profesjonalna zmywarka gastronomiczna przeznaczona do mycia filiżanek, szkła, kubków, małych talerzy itp. Innowacyjna konstrukcja sufitu, minimalizuje kapanie wody na umyte naczynia. Zaokrąglone narożniki komory pomagają zachować czystość. Urządzenie jest produkowane we Włoszech.

CECHY:

  • Niezawodna, cicha, prosta w obsłudze
  • Obudowa jednowarstwowa wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Solidne dwuwarstwowe i izolowane drzwi
  • Komora myjąca tłoczona z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
  • Pochyły „anty-kapiący" sufit komory myjącej zapobiegający kapaniu na umyte naczynia 
  • Sterowanie manualne
  • Przeznaczona do mycia kubków, filiżanek, szkła, sztućców, talerzyków
  • Dozownik nabłyszczacza + dozownik płynu myjącego w standardzie
  • Posiada atest

DANE TECHNICZNE:

  • Maksymalna wysokość mytego szkła: 195 mm
  • Ilość/długość cyklu mycia: 1/120 s
  • Zużycie wody na 1 cykl mycia: 1,4 l
  • Wydajność: do 30 koszy/h
  • Wanna (pojemność/moc): 9,5 l/1,25 kW
  • Bojler (pojemność / moc): 2,5 l/2,4 kW
  • Temperatura wody myjącej/płuczącej: +55°C/+85°C
  • Pompa: 0,19 kW
  • Wymagane ciśnienie wody w sieci: 200-400 kPa 
  • Waga: 28 kg
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 400x495x585 (h)

WYPOSAŻENIE:

  • 2 kosze na szkło 350x350x(H)110 mm
  • 1 wkładka do kosza na talerzyki i podstawki 300x100x(H)90 mm
  • 1 koszyk na sztućce o120x(H)120 mm
Parametry:
Wymiary (mm)::
400x495x(H)585
Moc:
2590
Napięcie:
230 V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: