WhatsApp

Zmywarka tunelowa KRUPPS EVOLUTION LINE | moduły mycia wstępnego, płukania końcowego, suszenia, odzysku ciepła | EVO431 Resto Qu

Kod: GP-EVO431
Dostępność: mała ilość
184137.00
184137.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • podwójny filtr w komorze zatrzymujący nawet najmniejsze zabrudzenia, pierwsza warstwa wykonana ze stal nierdzewnej, druga z tworzywa
  • pionowe pompy myjące zapewniają doskonałą wydajność
  • odpływ grawitacyjny
  • temperatura mycia: 60-63°C
  • temperatura wyparzania: 80°C
  • nóżki ułatwiające właściwe wypoziomowanie zmywarki
  • elektroniczny panel sterowania
  • interfejs przyjazny dla użytkownika
  • doskonałe mycie i płukanie dzięki specjalnie zaprojektowanym ramionom myjąco-płuczącym z innowacyjnymi wypustkami ze stali nierdzewnej
  • drzwiczki z podwójnymi ściankami do izolacji termicznoakustycznej oraz z przeciwwagą
  • higieniczne prowadnice pozwalające na osiągnięcie najlepszychwyników mycia
  • specjalnie wyprofilowany zbiornik ułatwiający odprowadzenie pozostałości
  • drzwi ze stali nierdzewnej 10/10
  • nóżki ułatwiające właściwe wypoziomowanie zmywarki
  • zmywarki modułowe umożliwiają dobranie odpowiedniego modelu w zależności od potrzeb
  • kompaktowa linia EVO101 - EVO201 idealnie sprawdzi się w lokalach o ograniczonej powierzchni łącząc dużą wydajność ze zmniejszonym zużyciem wody
  • dostępny moduł mycia wstępnego usuwa większe pozostałości, gromadząc je w łatwym do opróżnienia filtrze szufladowym (modele EVO301-EVO431)
  • wysokość wsadu 450mm umożliwia mycie większych naczyń, blach do pieczenia, garnków i różnych przyborów kuchennych
  • zmywarki nie posiadają w standardowym wyposażeniu dozownika płynu myjącego oraz nabłyszczającego
  • opcjonalnie dostępny dozownik płynu myjącego -
  • opcjonalnie dostępny dozownik płynu nabłyszczającego
  • przewód zasilający elektryczny, odpływowy oraz zasilania wody
    3/4 cala

 

W zestawie:

  • 1x kosz na szkło 50x50x10 cm
  • 2x kosz na 18 talerzy 50x50x10 cm
  • 1x koszyk na sztućce z 4 przegrodami

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne WxDxH [mm]: 3119x813x1825
  • Maksymalna wysokość wsadu [mm]: 450
  • Wymiary kosza [mm]: 500x500
  • Wydajność [ilość koszy/h]: 135/200/270
  • Moc całkowita [kW]: 32,8
  • Zasilanie [V]: 400
  • Moduł mycia wstępnego: TAK
  • Pojemność zbiornika [l]: 69
  • Moc pompy myjącej [kW]: 1,5
  • Moduł mycia: TAK
  • Moc grzałek zbiornika [kW]: 10,5
  • Moc pompy myjącej [kW]: 1,5
  • Moduł płukania końcowego: TAK
  • Moc pompy płuczącej [kW]: 0,2
  • Moc grzałek bojlera [kW]: 12
  • Zużycie wody [l/h - 2BAR]: ~230
  • Sugerowana temperatura wody zasilającej [°C]: +15
  • Minimalne ciśnienie wody [BAR]: 1,5
  • Moduł suszący: TAK
  • Moc wentylatora [kW]: 0,55
  • Wydajność [m3/h]: ~1400
  • Moc elementów grzewczych [kW]: 6
  • Moduł odzysku ciepła: TAK
  • Moc wywietrznika [kW]: 0,2
  • Wydajność [m3/h]: 70

*W przypadku podłączenia zimnej wody: 10÷25°C, wymagany jest moduł odzysku ciepła, 26÷50°C wymagany jest dodatkowy kocioł EV-B9

 

Dlaczego warto wybrać zmywarki tunelowe EVO marki Krupps?

  • Gwarantują bardzo wysoką wydajność i przystosowane są do ekstremalnych przeciążeń
  • Konstrukcja umożliwia rozbudowanie zmywarki o kolejne moduły, według potrzeb lokalu
  • Zmywarki Evo łączą dużą wydajność z małym zużyciem wody
  • Zmywarka posiada bardzo wydajną pompę myjącą, która pozwala dokładnie umyć nawet mocno zabrudzone naczynia przy niskim zużyciu energii
  • Wszystkie zmywarki firmy Krupps posiadają funkcję wyparzania
  • Zmywarki firmy Krupps to 50 letnie doświadczenie włoskiego producenta w budowie tego typu urządzeń, co wiąże się z bardzo niską awaryjnością oraz innowacyjnymi rozwiązaniami wpływającymi na jakość mycia oraz niskie zużycie energii
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: