WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Dystrybutor wody gazowanej nablatowy 50l/h | Soda 50

Kod: SODA50NU
Dostępność: średnia ilość
10733.40
10733.40
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

GDZIE MOŻNA WYKORZYSTAĆ DYSTRYBUTOR?

O tym, jak ważna dla ludzkiego organizmu jest woda, nie trzeba już chyba nikogo przekonywać. Niestety jakość tej wodociągowej pozostawia wiele do życzenia, dlatego większość instytucji publicznych, firm i lokali gastronomicznych oferuje wodę butelkowaną bądź filtrowaną. Kompletny zestaw do dystrybucji wody gazowanej i niegazowanej jest szczególnie polecany do:

  • firm
  • biur
  • hoteli
  • restauracji
  • kawiarni
  • barów
  • przychodni
  • gabinetów
  • gospodarstw domowych

DLACZEGO WYBRAĆ DYSTRYBUTOR ZAMIAST WODY BUTELKOWANEJ?

  • koszt 1l litra wody z dystrybutora to około 2 groszy!
  • wygoda - woda dostępna zawsze w nieograniczonej ilości
  • ekologia
  • niższe opłaty za wywóz śmieci
  • możliwość sprzedawania wody pod własną marką
  • duży zysk na każdej szklance wody
  • brak konieczności pilnowania zamówień i płacenia rachunków za dostawę wody w butelkach  
  • sprzedajesz zawsze świeżą wodę lub napój
  • minimalny koszt wytworzenia wody z dystrybutorów SODA DRINK jest równy cenie wody wodociągowej, a koszt napojów o 50% mniejszy 
  • nie zajmujesz powierzchni magazynowej i chłodniczej 
  • koszt zakupu urządzenia zwraca się w przeciągu 2-4 miesięcy
  • brak konieczności podpisywania długoterminowych i niewygodnych umów z dostawcami napojów

DANE TECHNICZNE:

  • zasilanie wodą wodociągową
  • wydajność: 50l/h
  • wydajność względem liczby odbiorców (na godzinę): 1-50
  • wymiary(gł/szer/wys mm): 455/270/415
  • dostępna woda: zimna, zimna gazowana
Parametry:
W zestawie:
Dystrybutor wody

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mijar
Azotowa 15b
41-503 Chorzów
Poland

502 314 258
biuro@mijar.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: