WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Frytownica Elektryczna Bf 30e 30l Na Podstawie Bartscher

Kod: 101535
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
7154.84
7154.84
6797.1 6797.1 cena z kodem: ROBO5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Właściwości: Zaokrąglone narożniki ,Kranik spustowy z zabezpieczeniem ,Komora z dużą strefą zimną
- Rodzaj podstawy: Otwarte
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- Szerokość kosza: 570 mm
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Ilość komór: 1
- Grzałka: Możliwość wyjęcia
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Grzałka ze stali szlachetnej: Tak
- Ilość koszy: 1
- Pojemność komory: 30 l
- Tryb pracy: Elektr.
- Szerokość podstawy: 612 mm
- Napięcie: 400 V
- Materiał: CNS 18/10
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Szerokość komory: 615 mm
- Wysokość komory: 130 mm
- Kran spustowy tłuszczu: Tak
- Regulacja wysokości do: 1040 mm
- Pojemność kosza: 19.2 l
- Głębokość komory: 490 mm
- W zestawie: 1 pokrywa ,1 kosz ,1 sito z uchwytem ,2 pojemniki na tłuszcz z uchwytem
- Regulacja wysokości od: 980 mm
- Typ: Urządzenie stojące
- Wysokość podstawy: 377 mm
- Zakres temperatury od: 50 °C
- Lampka kontrolna: Wł./wył. ,Temperatura
- Zakres temperatury do: 190 °C
- Częstotliwość: 50 Hz
- Wysokość kosza: 80 mm
- Głębokość kosza: 440 mm
- Strefa zimna: Tak
- Sterowanie: Pokrętło
- Moc przyłączeniowa: 15 kW
- Głębokość podstawy: 497 mm

Parametry:
Głębokość komory:
490 mm
Napięcie:
400 V
Szerokość.:
660.0
Wysokość.:
980.0
Głębokość.:
650.0
Ilość koszy:
1
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Elektr.
Właściwości:
Zaokrąglone narożniki ,Kranik spustowy z zabezpieczeniem ,Komora z dużą strefą zimną
Lampka kontrolna:
Wł./wył. ,Temperatura
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Sterowanie:
Pokrętło
Moc przyłączeniowa:
15 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Głębokość kosza:
440 mm
Szerokość kosza:
570 mm
Wysokość kosza:
80 mm
Typ:
Urządzenie stojące
Rodzaj podstawy:
Otwarte
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Grzałka:
Możliwość wyjęcia
Grzałka ze stali szlachetnej:
Tak
Szerokość podstawy:
612 mm
Szerokość komory:
615 mm
Wysokość komory:
130 mm
Kran spustowy tłuszczu:
Tak
Regulacja wysokości do:
1040 mm
Pojemność kosza:
19.2 l
Regulacja wysokości od:
980 mm
Wysokość podstawy:
377 mm
Zakres temperatury od:
50 °C
Zakres temperatury do:
190 °C
Strefa zimna:
Tak
Głębokość podstawy:
497 mm
W zestawie:
1 pokrywa ,1 kosz ,1 sito z uchwytem ,2 pojemniki na tłuszcz z uchwytem
Pojemność komory:
30 l
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: