WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

HENDI | Kuchnia gazowa piekarnik gazowy linia 600 4-palnikowa | MBM

Kod: G4SF6
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
68924.59
68924.59
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • palniki o mocy 2x 2,7 kW oraz 2x 3,15 kW
  • palniki 3,15 kW z podwójnym pierścieniem płomienia
  • palniki z automatyczną blokadą wypływu gazu przy zgaszonym płomieniu
  • piekarnik gazowy statyczny, emaliowany, 2 kW
  • wymiary piekarnika: 420x315x(H)420 mm
  • dodatkowo grill elektryczny 1,8 kW/230 V
  • oświetlenie piekarnika
  • całość ze stali nierdzewnej
  • ergonomiczne i odporne na wysoką temperaturę pokrętła
  • boczne ranty umożliwiające spięcie sąsiednich elementów listwą

MBM jest jednym znajważniejszych producentów w sektorze wyposażenia gastronomicznego, zarówno we Włoszech, jak również za granicą. 

Założona w 1972 roku firma charakteryzuje się jakością oraz niezawodnością swoich produktów, a przede wszystkim oferuje wyjątkowe i innowacyjne rozwiązania dla ulepszenia pracy profesjonalistów w branży gastronomicznej. 

Od 1998 MBM jest częścią Illnois Tool Work (ITW) - spółki, która od czasu powstania ponad 100 lat temu, stała się jednym z wiodących na świecie producentem specjalistycznych urządzeń przemysłowych oraz towarów konsumpcyjnych.

Wychodząc na przeciw klientom, firma zbudowała profesjonalny zespół projektantów, którzy nieustannie pracują nad stworzeniem nowych rozwiązań i interesujących funkcjonalności dla profesjonalnej kuchni. Dodatkowym atutem MBM są również seminaria dydaktyczne oraz pokazy gotowania na żywo prowadzone przez profesjonalnych kucharzy, dzięki którym klienci mogą lepiej poznać produkty z oferty MBM.

Dziś z zakładem o powierzchni 15 000 m2, oferując 4 linie ciągów kuchennych oraz serie urządzeń nastawnych MBM jest niezawodnym oraz elastycznym partnerem, zapewniającym pełne wsparcie oraz profesjonalną obsługę klienta.

Parametry:
Wymiary (mm)::
600x600x(H)850/1040
Moc całkowita:
13,7 kW
Moc piekarnika (kW):
2 kW
Wymiary piekarnika:
460x420x(H)320
Typ piekarnika:
gazowy i statyczny
Moc palników:
2x 2,7 kW+2x 3,15kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: