WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Brak w magazynie

HENDI | Kuchnia gazowa stołowa linia 600 6-palnikowa G6S6 | MBM

Kod: G6S6
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
56199.26
56199.26
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Linia kuchni gazowych MBM stołowych obejmuje modele z 2,4 lub 6 palnikami. Na aukcji licytujesz kuchnie gazową MBM 6-palnikową.
    • palniki o mocy 2,7 kW i 3,15 kW
    • palniki 3,15 kW z podwójnym pierścieniem płomienia
    • palniki z automatyczną blokadą wypływu gazu przy zgaszonym płomieniu
    • ruszta o wymiarach 290x510 mm na dwa palniki
    • całość ze stali nierdzewnej
    • ergonomiczne i odporne na wysoką temperaturę pokrętła
    • boczne ranty umożliwiające spięcie sąsiednich elementów listwą
    • wymiary: 1000x600x(H)270/460 mm
    • moc palników: 3 x 2,7 kW + 3 x 3,15 kW
    • moc całkowita: 17,55 kW
    • waga: 44 kg
    • model: G6S6
    MBM jest jednym z najważniejszych producentów w sektorze wyposażenia gastronomicznego, zarówno we Włoszech, jak również za granicą. 
    Założona w 1972 roku firma charakteryzuje się jakością oraz niezawodnością swoich produktów, a przede wszystkim oferuje wyjątkowe i innowacyjne rozwiązania dla ulepszenia pracy profesjonalistów w branży gastronomicznej. 
    Od 1998 MBM jest częścią Illnois Tool Work (ITW) - spółki, która od czasu powstania ponad 100 lat temu, stała się jednym z wiodących na świecie producentem specjalistycznych urządzeń przemysłowych oraz towarów konsumpcyjnych.
    Wychodząc na przeciw klientom, firma zbudowała profesjonalny zespół projektantów, którzy nieustannie pracują nad stworzeniem nowych rozwiązań i interesujących funkcjonalności dla profesjonalnej kuchni. Dodatkowym atutem MBM są również seminaria dydaktyczne oraz pokazy gotowania na żywo prowadzone przez profesjonalnych kucharzy, dzięki którym klienci mogą lepiej poznać produkty z oferty MBM.
    Dziś z zakładem o powierzchni 15 000 m2, oferując 4 linie ciągów kuchennych oraz serie urządzeń nastawnych MBM jest niezawodnym oraz elastycznym partnerem, zapewniającym pełne wsparcie oraz profesjonalną obsługę klienta.
Parametry:
Wymiary (mm)::
1000x600x(H)270/460
Moc całkowita:
17,55 kW
Moc palników:
3x 2,7 kW + 3x 3,15 kW

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: