WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Kostkarka Do Lodu 35 Kg/24 H R290 Chłodzenie Powietrzem

Kod: WGUCH0018
Dostępność: średnia ilość
3802.89
3802.89
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Kostkarka do lodu 35 kg/24 h R290 chłodzenie powietrzem

Kostkarka do lodu to profesjonalne urządzenie umożliwiające przygotowanie lodu w kształcie stożka. Kostkarka gastronomiczna produkuje do 35 kg lodu na dobę. Pomoże przyrządzić orzeźwiające drinki, koktajle, lemoniady, mrożoną kawę czy ice tea. Maszyna do lodu jest chłodzona powietrzem przez co nie powoduje dodatkowego zużycia wody.

Zalety maszyny do robienia lodu

  • Obudowa wykonana z wysokogatunkowej stali 304 odpornej na temperatury i korozję.
  • Kompaktowe wymiary sprawiają, że kostkarka nie zajmuje dużo miejsca.
  • Intuicyjny panel dotykowy z czujnikiem zapełnienia, czujnikiem poziomu wody oraz funkcją czyszczenia jednym przyciskiem.
  • Regulowane nóżki pozwalają umieścić urządzenie na nierównej powierzchni.
  • Sprężarka Cubigel (Electrolux) zapewnia odpowiednią efektywność i energooszczędność.
  • Filtr wody umożliwia podłączenie kostkarki bezpośrednio do kranu.
  • Chłodzenie powietrzem zmniejsza zużycie wody.
  • Wydajność 35 kg/dobę (w jednym cyklu powstaje 14 kostek lodu).
Kostkarka do lodu 35 kg/dobę wymiary
filtr do kostkarkiwąż odpływowy W skład zestawu wchodzi
  • Filtr zmiękczający wodę,
  • Łopatka do lodu,
  • Wąż odpływowy,
  • Wąż zasilający.
Parametry:
Materiał:
Stal nierdzewna,Tworzywo sztuczne
Czynnik chodniczy:
R 290
Grubość w centymetrach:
55
Moc w kilowatach:
0,35
Napięcie V:
230
Wysokość w centymetrach:
77
Pojemność zasobnika w kilogramach:
11
Model:
KL/S/35/P/350/R290
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: