WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Krajalnica Do Wędlin Sera Gastronomiczna śr. ostrza 22cm 230V

Kod: MTP000512
Dostępność: mała ilość
1487.96
1487.96
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Krajalnica Do Wędlin Sera Gastronomiczna śr. ostrza 22cm 230V

Krajalnica do wędlin to profesjonalne urządzenie umożliwiająca krojenie żywności na plastry różnej grubości. Idealna do krojenia niezamrożonych produktów spożywczych takich jak: salami, różnego rodzaju mięsa oraz sera. Krajalnica jest niezawodna, łatwa w utrzymaniu czystości oraz obsłudze.  Krajalnica do żywności stworzona została z myślą o sklepach spożywczych, mięsnych, marketach, cateringu, hotelach, gastronomii czy zakładach zbiorowego żywienia. Parametry techniczne urządzenia:

  • Moc krajalnicy 320 W
  • Średnica ostrza22 cm
  • Grubość cięcia0-10 mm

Powierzchnie krajalnicy do wędlin mające kontakt z krojoną żywnością są wykonane z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości i odporności na działanie soli i innych czynników biologicznych.  Pokrywa noża, płyta dociskowa oraz prowadnica mogą być zdemontowane bez użycia jakichkolwiek narzędzi, co ułatwia utrzymanie czystości i konserwację urządzenia. Ostrza krajalnic nachylone są pod kątem zapewniającym optymalną współpracę ze stołem podawczym a możliwość  ich regulowania ułatwia krojenie różnych grubości.  Krajalnica posiada gumowe antypoślizgowe nóżki, które zabezpieczają urządzenie przed przesuwaniem się podczas użytkowania. Instrukcja obsługi.pdf Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej.

Parametry:
Materiał:
Aluminium anodowane/Stal chromowana
Grubość w centymetrach:
43
Moc w kilowatach:
0,32
Napięcie V:
230
Waga w kilogramach:
14,8
Wysokość w centymetrach:
39
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: