WhatsApp

Nadstawka chłodnicza 180 cm 8x GN 1/4 Hendi 232927

Kod: 232927

Nadstawka chłodnicza 180 cm 8x GN 1/4 Hendi 232927 łączy w sobie wydajność i trwałość. Wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, z chłodzeniem statycznym i agregatem EMBRACO. Oferuje precyzyjną kontrolę temperatury i niskie zużycie energii.

Dostępność: średnia ilość
2455.94
2455.94
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Nadstawka chłodnicza 180 cm 8x GN 1/4 Hendi 232927

Nadstawka chłodnicza 180 cm 8x GN 1/4 Hendi 232927: Wydajność i trwałość w jednym!

Wysokogatunkowa stal nierdzewna

Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co gwarantuje długą żywotność i łatwość w utrzymaniu.

Chłodzenie i wydajność

Chłodzenie statyczne z chłodzonym dnem wewnętrznej wanny oraz agregat chłodniczy EMBRACO zapewniają optymalne warunki dla przechowywania produktów. Dodatkowo, automatyczne rozmrażanie i kompresor EMT45HLR o mocy 1/5 KM zwiększają wydajność urządzenia.

Inteligentna kontrola

Cyfrowy wyświetlacz i elektroniczny termostat umożliwiają precyzyjną kontrolę temperatury, która mieści się w zakresie od 0 do 8°C. Średnie dobowe zużycie energii wynosi jedynie 1,55 kWh.

Bezpieczeństwo i stabilność

Grubość izolacji wynosi 40 mm, a materiał izolacyjny to C5H10. Urządzenie działa bezproblemowo w temperaturze otoczenia do 32°C i wilgotności względnej do 60%. Cztery nóżki z tworzywa zapewniają stabilność urządzenia.

Pojemniki GN sprzedawane oddzielnie.

Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
180
Długość (mm):
1805
Cecha:
8x GN 1/4
Szerokość (mm):
335
Wysokość (mm):
430
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductTempRangeTo:
8

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: