WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Nadziewarka Szpryca Do Kiełbas Ręczna Gastronomiczna 7L Pionowa

Kod: MTP002322
Dostępność: duża ilość
671.16
671.16
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Nadziewarka Szpryca Do Kiełbas Ręczna Gastronomiczna 7L Pionowa

Nadziewarka ręczna to urządzenie przy pomocy którego, stworzysz wędliny jak dawniej, smaczne i zdrowe. Szybko i sprawnie można napełnić osłonki farszem i przygotować domową kiełbasę. Nadziewarka wykonana jest ze stali nierdzewnej, dzięki czemu posiada biologiczną obojętność i jest odporna na uszkodzenia mechaniczne.

Zalety ręcznej nadziewarki do kiełbas:

  • Prosta w obsłudze, montażu oraz demontażu.
  • Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej odpornej na korozję.
  • Załadowanie cylindra bez konieczności demontażu nadziewarki.
  • Tłok posiada odpowietrznik wsadu oraz wymienną uszczelkę.
  • Demontowane elementy umożliwiają dokładne mycie urządzenia.
  • Równomierne dozowanie wsadu za pomocą ręcznej korby.

Szpryca do kiełbas świetnie nadaje się do wyrobu produktów regionalnych, aromatycznych, wędzonych kiełbas i szynek. Kiełbasiarka  sprawdzi się wmałej gastronomii, obiektach agroturystycznych, do użytku domowego orazamatorskiego wyrobu wędlin.

  W zestawie:

  • 4 wymienne lejki o średnicy:16, 22, 32 38 mm.
  • Cylinder (zbiornik) o pojemności7 l. 


 

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
31
Pojemność w litrach:
7
Waga w kilogramach:
14
Wysokość w centymetrach:
77,5
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: