WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Nadziewarka do Kiełbas 15l - Nierdzewna Yato YG-03380

Kod: YG-03380
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
1000.00
1000.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30

Nadziewarka do kiełbas 15L - nierdzewna Yato YG-03380

Nadziewarka do kiełbas jest idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego, jak i amatorskiego. 

Szpryca przeznaczona do:

  • zakładów przetwórstwa mięsnego
  • restauracji
  • firm cateringowych
  • gospodarstw agroturystycznych
  • dla myśliwych
  • gospodarstw domowych
  • wędzarni

Parametry nadziewarki Yato 03380:

  • Wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Chromowana powierzchnia ułatwia jej mycie i utrzymanie w czystości
  • Uchylny zbiornik na farsz, o wymiarach 219x400 mm, można szybko zdemontować i wymyć ręcznie lub w zmywarce
  • Tłok urządzenia posiada sylikonową uszczelkę, która zapobiega przeciekaniu farszu
  • Nadziewarka posiada mechanizm zębatkowy z 2-stopniową przekładnią
  • Wydajność rzędu 17 kg/h
  • Zbiornik o pojemności 15L wraz ze wszystkimi innymi elementami, które mają kontakt z żywnością są demontowalne umożliwiając utrzymanie ich w należytej czystości
  • Urządzenie posiada w zestawie 4 wymienne lejki o średnicach 16 mm/ 22 mm/ 32 mm/ 38 mm
  • Nadziewarka ma budowę pionową ze stabilną podstawą, wyposażoną dodatkowo w gumowe, antypoślizgowe nóżki
Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Średnica [mm]:
219
Wysokość [mm]:
400
Wymiary (DxSxW) [cm]:
370x330x710
Wydajność [kg/h]:
17
Pojemność [l]:
15

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: