WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Naleśnikarka elektryczna Hendi 2x40 cm - podwójna | HENDI

Kod: 212011
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
13708.05
13708.05
13022.65 13022.65 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Naleśnikarka podwójna elektryczna firmy Hendi 212011 to urządzenie, które doskonale sprawdza się w punktach z naleśnikami i goframi, a także w kawiarniach, barach i wszystkich innych miejscach serwujących naleśniki. Solidne wykonanie urządzenia gwarantuje bezproblemową eksploatację.

Gładkie płyt grzewcze urządzenia są wykonane z emaliowanego żeliwa. Naleśnikarka posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem. Termostat pozwala na regulację temperatury w zakresie od 50 st. C do 300 st. C, dzięki czemu bez problemu można dopasować ustawienia do rodzaju ciasta. Prezentowany model jest wyposażony w szufladkę o wymiarach 730x320x30 mm do przechowywania przyborów, dzięki czemu zmniejsza się ilość zajmowanego przez urządzenie miejsca. W komplecie znajduje się szpatuła do rozprowadzania ciastaKażda płyta robocza ma średnicę 400 mm i jest pokryta powłoką ceramiczną zapewniającą nieprzywieranie ciasta do jej powierzchni. Z tego względu należy zachować szczególną ostrożność podczas czyszczenia urządzenia, tak aby nie uszkodzić powierzchni ochronnej. Zaleca się nieużywanie ostrych narzędzi. Naleśnikarka elektryczna Hendi posiada atest dopuszczający ją do kontaktu z żywością i może być stosowana w profesjonalnej gastronomii.

 

Najważniejsze parametry:

  • wymiary (mm): 900x485x(H)220
  • zasilanie: 230 V
  • moc: 2x 3 kW
  • regulacja temperatury: od 50 st. C do 300 st. C
  • posiada atest
Parametry:
Moc:
2x3000 W
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
900
Wysokość.:
220
Głębokość.:
485

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: