WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Specjalne RABATY na wszystkie zamówienia złożone do końca roku. Szczegóły u Doradców.

Okap gastronomiczny 340x120 przyścienny, skrzyniowy | Stalgast

Kod: ST-206_340x120
Dostępność: na zamówienie
4773.75
4773.75
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 1-2 tyg.
Dostawa:
0
  • Kurier gabarytowy 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Profesjonalny okap wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do wszelkiego rodzaju obiektów gastronomicznych. Wysoka jakość zastosowanych materiałów, solidna konstrukcja i nowoczesny design sprawiają, że okapy nierdzewne Stalgast są polecane do profesjonalnych kuchni. Okap posiada atest dla Sanepidu i jest dopuszczony do użytku w gastronomii.

CECHY:

  • Wyposażony w rynienkę ociekową z zaworem spustowym 
  • Przy wymiarze A > 290 cm okap dzielony na dwa segmenty
  • Standardowo króciec przyłączeniowy jest montowany centralnie (na życzenie możliwa zmiana położenia)
  • Standardowy króciec przyłączeniowy wykonujemy GRATIS
  • Okap bez wentylatora, filtrów tłuszczu, oświetlenia
  • Materiał wykonania: stal nierdzewna
  • Konstrukcja spawana zapewnia trwałość
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej

WYMIARY:

  • A=szerokość
  • B=głębokość
  • H=wysokość
Parametry:
Wysokość - H:
45 cm
Szerokość - A.:
340 cm
Głębokość - B.:
120 cm
Status:
Produkcja na zamówienie
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Rodzaj okapu:
Przyścienny
Króciec:
Tak
Filtry:
Nie
Wentylator:
Nie
Kształt okapu:
Skrzyniowy
Materiał.:
Stal nierdzewna
Kolor.:
Inox
Oświetlenie:
Nie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: