WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Szafa Chłodnicza Lodówka Gastronomiczna Nierdzewna GN 2/1 600l Stalgast 830590

Kod: 830590
Dostępność: mała ilość
4838.27
4838.27
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Szafa chłodnicza nierdzewna GN 2/1 600L Stalgast 830590:

Profesjonalna szafa chłodnicza firmy Stalgast o pojemności 589 litrów posiada zarówno komorę jak i obudowę wykonaną z wyskogatunkowej stali nierdzewnej. Stal nierdzewna jest niezwykle trwała i łatwa w utrzymaniu produktu w czystości.

Wyposażenie szafy chłodniczej 830590:

Szafa chłodnicza w wyposażeniu posiada 3 półki o wymiarze 530x650 mm wraz z kompletem prowadnic. Półkami pasującymi do tego modelu są ruszty plastyfikowane o rozmiarze GN 2/1. Ruszty są dostępne do zamówienia pod kodem 840645 .Opcjonalnie można dokupić zarówno półki jak i komplety prowadnic do szafy - szafa 830590 ma 20 poziomów na prowadnice. Odległość między prowadnicami wynosi 50 mm. Prowadnice dostępne są pod kodem: 840644. W szafie zamiast półek można stosować zamiennie pojemniki GN.

Dane techniczne nierdzewnej szafy chłodniczej Stalgast numer katalogowy 830590:

Producent zastosował system automatycznego odparowania skroplin, co znacznie ułatwia pracę z urządzeniem. Profesjonalna szafa chłodnicza firmy Stalgast posiada elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, dzięki czemu, mamy ten parametr pod stałą kontrolą. Samodomykające się drzwi, również są parametrem, który jest istotny w pracy w profesjonalnej kuchni. Grubość ilozacji w tym modelu wynosi 60 mm, co prowadzi do znacznego ograniczenia utraty energii.

Model 830590 wyposażony jest w regulowane nóżki (+45 mm) oraz profilowany uchwyt do otwierania drzwi. Drzwi wyposażone są w zamek. Dodatkowym atutem szafy nierdzewnej jest wyposażenie jej w kółka. Znacznie ułatwia to jej przemieszczanie po lokalu. Dwa przednie kółka wyposażone są w hamulec.

Parametry:
Klasa energetyczna:
D
Roczne zużycie energii:
826kWh/rok
Dobowe zużycie energii:
2.262kWh/dzień
Pojemność brutto:
600l
pojemność netto:
396l
Wysokość - H.:
2010mm
Głębokość - D:
810mm
Szerokość - W:
680mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Stalgast
Strefa klimatyczna:
4
Czynnik chłodniczy:
R290(95g)
Pojemność - V:
600l
Waga - M:
115kg
Temperatura max.:
+8°C
Temperatura min.:
-2°C
Napięcie - U:
230V
Moc elektryczna:
0.175kW
Karta gwarancyjna:
tak
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez wykwalifikowanego serwisanta. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: