WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Szafka BHP 2 drzwiowa 80x45x170 Stalgast 662006

Kod: 662006
Dostępność: średnia ilość
1333.23
1333.23
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Szafka spełnia normy gastronomiczne

Instytucje nadzorujące branżę gastronomiczną wymagają spełnienie wielu kwestii związanych z higieną i bezpieczeństwem. Nie bez znaczenia pozostaje sprawa komfortu personelu gastronomicznego. Prezentowana szafka może być z powodzeniem wykorzystana w branży spożywczej oraz wszelkich zakładach, w których pracownicy powinni mieć możliwość przechowywania swoich rzeczy w czasie pracy.

image
image


Pomieszczenia socjalne w zakładach pracy

Szafka idealnie nadaje się do przechowywania odzieży roboczej oraz wierzchniej i osobistej. Dzięki specjalnej konstrukcji, jest łatwa do utrzymania w czystości. Praktyczny wizytownik umieszczony na drzwiach szafki umożliwia łatwą identyfikację. Zamek w drzwiach zwiększa bezpieczeństwo, a otwory wentylacyjne zapewniają prawidłową cyrkulację powietrza.

image
image


Wysoka jakość i praktyczna konstrukcja

Oprócz wyżej wymienionych zalet, szafka BHP z oferty GASTROPROFIT posiada praktyczną półkę oraz komorę dzieloną wewnątrz. Wykonana jest z wysokiej jakości stali malowanej proszkowo, która spełnia wymogi stawiane przez instytucje nadzorujące. Właściwa jakość przy zachowaniu atrakcyjnej ceny to główne zalety szafki BHP z naszej oferty.

Do pobrania:

Parametry:
Wysokość - H.:
1700mm
Głębokość - D:
450mm
Szerokość - W:
800mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: