WhatsApp

Turkusowy Syfon Do Bitej Śmietany Dekorator Hendi 0,5l Naboje W Zestawie 24 Sztuki

Kod: 975893_24
Dostępność: duża ilość
250.00
250.00
237.5 237.5 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Syfon Dekorator Dozownik Do Bitej Śmietany 0,5L Turkusowy + Naboje N2O Mosa 24 Szt

Jeśli szukasz profesjonalnego, a jednocześnie łatwego w obsłudze i niezawodnego syfonu do śmietany, nasza oferta jest dla Ciebie. Prezentujemy syfon dekorator do bitej śmietany 0,5L w pięknym turkusowym kolorze, który z powodzeniem może być wykorzystywany w domu i niewielkiej gastronomii. Butla urządzenia jest wykonana w całości z atestowanego aluminium, co zapewnia trwałość i estetyczny wygląd. W zestawie z syfonem Hendi (kod: 975893) znajdziesz 24 naboje N2O marki Mosa, które umożliwiają natychmiastowe rozpoczęcie pracy.

Syfon Hendi 975893 - najważniejsze informacje

  • Wysokiej jakości ozdobny dekorator do bitej śmietany w pięknym kolorze
  • Syfon wykonany w całości z aluminium
  • Odpowiedni do zastosowań domowych oraz do małych punktów gastronomicznych
  • Idealny na prezent
  • 3 końcówki z polipropylenu
  • Szczoteczka do czyszczenia w zestawie
  • Do użytku z nabojami do syfonów do bitej śmietany (N2O)
  • Można używać ze wszystkimi nabojami N2O dostępnymi w sprzedaży
  • Kolor: Turkusowy
  • Linia: Kurt Scheller
  • Katalog: Hendi

Zestaw zawiera:

  • Syfon dekorator do bitej śmietany 0,5L turkusowy
  • 24 naboje N2O Mosa
  • 3 końcówki do dekoracji z polipropylenu
  • Szczoteczka do czyszczenia

Kup teraz i ciesz się wyjątkowymi deserami każdego dnia!

Parametry:
Pojemność:
0,5
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: