WhatsApp
Brak w magazynie

Zmywarka kapturowa do naczyń 50x50 | HENDI

Kod: 230862
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
72956.39
72956.39
69308.57 69308.57 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

W pełni profesjonalna zmywarka kapturowa przeznaczona do profesjonalnej gastronomii. Wyposażona w innowacyjny sufit o konstrukcji zapobiegającej kapaniu. Tłoczona i zaokrąglona komora ułatwia utrzymanie czystości. Urządzenie jest produkowane we Włoszech.

CECHY:

  • Kosz: 500x500 mm
  • Sterowanie manualne
  • Maksymalna wysokość mytego szkła: 355 mm
  • Maksymalna wysokość mytych talerzy: 410 mm
  • Możliwość mycia pojemników i tac GN 1/1
  • Ilość/długość cyklu mycia: 1 / 90 s
  • Zużycie wody na 1 cykl mycia: 2,8 l
  • Wydajność: do 40 koszy/h
  • Wanna (pojemność/moc): 30 l/2,7 kW
  • Bojler (pojemność/moc): 5,7 l/6 kW
  • Pompa: 0,55 kW
  • Wymagane ciśnienie wody w sieci: 200-400 kPa
  • Automatyczny START przy zamykaniu kaptura
  • Możliwa narożna instalacja zmywarki
  • Łatwy demontaż prowadnic kosza
  • Regulowane stalowe nóżki min. 130 max. 210 mm
  • Waga: 100 kg
  • Moc: 6,55 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Wymiary (mm): 720x735x1445/1880

WYPOSAŻENIE:

  • Dozownik płynu nabłyszczającego
  • 1 kosze na talerze 500x500x(H)105 mm 
  • 1 kosz uniwersalny 500x500x(H)105 mm
  • 2 koszyki na sztućce (d)120x(H)120 mm
Parametry:
Wymiary (mm)::
720x735x(H)1445/1880
Moc:
6550
Napięcie:
400 V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: