WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Duża Szafa Mroźnicza Zamrażarka Gastronomiczna Nierdzewna 1260l Hendi 232149

Kod: 232149
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
7999.00
7999.00
7839.02 7839.02 cena z kodem: HEN
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Szafa mroźnicza nierdzewna 1260L Profi Line Hendi 232149

Zamrażarka z linii Profi Line marki Hendi to 2-drzwiowa profesjonalna zamrażarka o pojemności 1260l. Solidne wykonanie oraz agregat chłodniczy EMBRACO zapewniają bezproblemową eksploatację.

Specyfikacja szafy mroźniczej Hendi
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (tylna zewnętrzna ściana ze stali galwanizowanej)
  • Chłodzenie wymuszone, z agregatem górnym
  • Filtr przeciwpyłkowy
  • Agregat chłodniczy EMBRACO
  • Komora w standardzie GN 2/1, oświetlenie komory
  • Samozamykające się, nieprzestawne drzwi wyposażone w zamek
  • Wygodny profilowany uchwyt do otwierania drzwi
  • 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Bezproblemowa praca urządzenia do temp. otoczenia +43°C
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Grubość izolacji 60 mm
  • Czynnik chłodzący: R404A (500 g)
  • Wymiary komory: 1194×635x(H)1540 mm
  • W zestawie 6 półek GN 2/1
  • Średnie dobowe zużycie energii elektrycznej: 15 kW
  • Waga: 185 kg
  • Pojemność w l: 1260
  • Wymiary w mm: 1314x845x2130(h)
  • Temperatura: -17/-22 st. C
  • Seria: Profi Line
  • Moc (W): 830
  • Napięcie (V): 230
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
980
Długość (mm):
1314
Długość wewnętrzna (mm):
1194
Szerokość wewnętrzna (mm):
635
Wysokość wewnętrzna (mm):
1540
Maksymalna objętość (L):
1240
Szerokość (mm):
805
Wysokość (mm):
2065
ProductMaterials:
Stainless steel
Rozmiar GN:
GN 2/1
ProductSummary:
Spacious freezer with 6 shelves and a bottom where you can store products. The fan blows the cold air through the room from the top. The door is fitted with a lock.
ProductTempRangeTo:
-17
ProductInsulationThickness:
60

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: