WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.

FTLRT - 98 ET Płyta grillowa elektryczna

Kod: 00028415
Dostępność: mała ilość
18535.24
18535.24
17608.48 17608.48 cena z kodem: RMGASTRO
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
2x osobne sterowanie; 2x płyta grzejna; płyta robocza wykonana ze specjalnej trudnościeralnej stali; odpowiednia grubość płyty roboczej - 16 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury; higiena i komfort pracy; regulacja temperatury 50 - 300°C; kontrolka pracy i grzania; wykonanie nierdzewne; szuflada na tłuszcz; możliwość zestawiania z podstawą otwartą lub szafkową; Modele ETS - płyta SUPERCHROM:; wykończenie SUPERCHROM zapewnia wytrzymałość większą niż tradycyjne powłoki chromowane; powierzchnia nieprzywieralna; powłoka SUPERCHROM powoduje mniejszą emisję ciepła, tym samym mniejsze zużycie energii; posiada aprobatę MoCA
Parametry:
Wymiary (mm):
800 x 900 x 280
Zasilanie elektryczne (V/Hz):
400 V / 3N / 50 Hz
Moc (kW):
15
Rodzaj płyty:
1/2 gładka - 1/2 ryflowana
Wymiary płyty (mm):
760 x 680

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez autoryzowany serwis RM Gastro. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: