WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Brak w magazynie

Fioletowy Syfon Do Bitej Śmietany Dekorator Hendi 0,5l Naboje W Zestawie 100 Sztuk

Kod: 975886_100
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
341.70
341.70
324.61 324.61 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Syfon do bitej śmietany 0.5L fioletowy + 100 naboi Hendi

Solidny, trwały i dobrze wykonany syfon do śmietany w pięknym fioletowym kolorze. Idealny do gastronomii, ale także dla amatorów domowych przysmaków. Urządzenie jest łatwe w obsłudze, bezawaryjne i pozwala na przygotowanie wielu finezyjnych deserów opartych o bitą śmietanę czy delikatne pianki. Zestaw końcówek dekoracyjnych podnosi dodatkowo walory estetyczne wykonanych potraw.

Specyfikacja syfonu 0,5l Hendi - kolor fioletowy

  • Wysokiej jakości ozdobny dekorator do bitej śmietany
  • Syfon wykonany w całości z aluminium
  • Odpowiedni do zastosowań domowych oraz do małych punktów gastronomicznych
  • Idealny na prezent
  • 3 końcówki z polipropylenu 
  • Szczoteczka do czyszczenia w zestawie
  • Do użytku z nabojami do syfonów do bitej śmietany (N2O)
  • Można używać ze wszystkimi nabojami N2O dostępnymi w sprzedaży
  • Ze względu na aluminiową konstrukcję nie należy myć w zmywarkach

Dane katalogowe:

  • Kolor: fioletowy
  • Katalog: Hendi
  • Linia: Kurt Scheller
  • Kod: 975886
Parametry:
Pojemność:
0,5
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: