WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Frezer | do lodów | PRO 23 | poziomy cylinder | 4-23 kg | 400 V | 18,9 kW | 610x860x1430 mm Resto Quality

Kod: PRO 23
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
191673.00
191673.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 19.99
Opis: Frezer do lodów PRO przeznaczony jest do zmrażania i napowietrzania lodów tradycyjnych Poziomy cylinder z mieszadłem ze stali nierdzewnej oraz skrobakami zapewniają wysoki poziom frezowania Proste w obsłudze sterowanie za pomocą dotykowego panelu Panel sterowania pozwala na pełną kontrolę nad produkcję w celu uzyskania ostatecznej i pożądanej konsystencji lodów Wydajny i szybki proces produkcji, pozwala na uzyskanie kremowych lodów o optymalnej strukturze Funkcja podwójnego inwertera umożliwia oddzielne sterowanie chłodzeniem i ubijaniem Możliwość całkowitego wstrzymania i wznowienia produkcji podczas pracy Wydajny i szybki proces produkcji, pozwala na uzyskanie kremowych lodów o optymalnej strukturze Drzwiczki z czujnikiem magnetycznym Szeroki wsyp do komory ułatwiający dodawanie składników Otwór spustowy po zakończeniu cyklu zmrażania umożliwia szybkie opróżnianie cylindra, z wyraźnym efektem „grzebienia" na powierzchni lodów. Półhermetyczny kompresor zapewnia optymalne chłodzenie Prysznic natryskowy pozwala na szybsze i skuteczniejsze czyszczenie maszyny Chłodzenie wodne Adaptacyjna technologia chłodzenia Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 610x860x1430 Pojemność [kg]: 4-23 Wydajność [l/cykl]: 6-32 Moc [kW]: 18,9 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 490 Chłodzenie: woda    
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: