WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Grill gazowy chromowany gładki-ryflowany G20 | Stalgast 9737310

Kod: 9737310
Dostępność: Brak
12564.45
12564.45
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 19.99
  • przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na grillowaniu lub smażeniu
  • procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego
  • linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
  • oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • powierzchnia robocza 2200/4400 cm2
  • zakres temperatur roboczych do 300°C
  • dwie oddzielne strefy pracy
  • otwór odprowadzający odpadki i tłuszcz
  • pojemnik na tłuszcz
  • wysokie ranty boczne oraz tylny
  • dostępność w wersji gazowej G27 i G31
  • regulowane nóżki ~ 20 mm
  • generator iskry zasilany na 230V
  • płyta grillowa chromowana

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Częstotliwość:
50Hz
Głębokość - D:
700mm
Katalog:
Stalgast
Linia:
700
Masa:
90kg
Moc gazowa:
13kW
Model:
GG-2.13,0.3.0.700
Napięcie zasilania [V]:
230V
Nr certyfikatu gaz MTIC:
0068-GAR-00016
Numer jednoski certyfikującej:
0068
Przystosowane do gazu:
G20(2E;2H) 20mbar
Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego:
24
Szerokość - W:
800mm
Typ:
A1
Typ powierzchni roboczej:
1/2 gładka 1/2 ryflowana
Urządzenie dostosowane do kraju:
PL
Wysokość - H.:
250mm
Zasilanie.:
gaz
Zużycie gazu G20:
1,376m3/h
Zużycie gazu G25.3:
1,564m3/h
Zużycie gazu G27:
1,678m3/h
Zużycie gazu G30:
1,025kg/h
Zużycie gazu G31:
1,01kg/h
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: