WhatsApp
Porozmawiaj z Doradcą 533 008 007
Brak w magazynie

HENDI | Krajalnica ręczna grawitacyjna GSP H GSP-H

Kod: GSP-H
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
18572.22
18572.22
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 30
  • Krajalnica grawitacyjna klasy Premium do wędlin i sera. Dodatkowe funkcjonalności, które podwyższają komfort codziennej pracy. Właściwości:
  • Nóż uniwersalny do wędlin oraz sera, O330 mm, ustawiony pod kątem 250, wykonany z twardej stali narzędziowej pokrytej chromem
  • Grubość krojenia: 0-24 mm (0-3 mm rozszerzona skala)
  • Maksymalne wymiary poduktu do krojenia: O228 mm
  • Obudowa: anodowane aluminium (eloksal)
  • Sanie nachylone pod kątem 25°
  • Pierścień osłony noża na całym obwodzie noża
  • Ostrzałka noża w zestawie, może być myta w zmywarce Dodatkowe funkcjonalności:
  • Przytrzymywacz produktu odsuwany za sanie
  • Wytrzymała płyta oporowa z rynienką drenażową
  • Podwyższona krawędź stołu
  • Zerowy pobór mocy w trybie „standby";
  • Aż o 35% zmniejszone zapotrzebowanie na energię w porównaniu z innymi maszynami dzięki zastosowaniu napędu typu „EMOTION"
  • napęd dostosowuje swoją moc do oporu cięcia
  • Współczynnik szczelności IP 33
  • Zabezpieczenie przed zdjęciem osłony noża, gdy grubość krojenia ustawiona jest na innej wartości niż „0". Opcje dodatkowe (do wyboru przy składaniu zamówienia):
  • Autostop (Automatyczne wyłączenie noża po 30 sek., gdy sanie nie pracują) + dźwignia do podnoszenia obudowy maszyny, w celu łatwiejszego umycia blatu pod krajalnicą
  • Pakiet Illumination
  • światłowód zintegrowany w gałce grubości plastrów (wizualizacja stanu maszyny, np. otwarty dostęp do noża)
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: