WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Schładzarka szokowa Nano 10x GN 1/1 | HENDI

Kod: 235126
Dostępność: Wycofany - zapytaj o zamiennik
76761.83
76761.83
75226.59 75226.59 cena z kodem: IDZIEJESIEN
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 19.99
  • Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw
  • Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
  • Komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600×400 mm
  • Izolacja o grubości 60 mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej
  • Górna pokrywa zdejmowana
  • Automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
  • Elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
  • Sonda w zestawie
  • System schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem
  • Bezproblemowa praca w temp. otoczenia do +43 st. C i wilgotności względnej powietrza do 65%
  • Czynnik chłodzący: R404a/R507
  • Możliwość schładzania od +70 st.C do +3 st.C (90 min), od +70 st. C do -18 st. C (240 min) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury
  • Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej
  • Pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 10 x blach 600×400 mm
  • Wymiary wew. komory: 610×410x(H)760 mm
  • 10 par prowadnic z odstępem co 70 mm
  • Wydajność przy schładzaniu do +3 st. C: 25 kg
  • Wydajność przy zamrażaniu do -18 st. C: 20 kg

DANE TECHNICZNE:

  • Wymiary w mm: 750x740x(H)1260/1290
  • Pojemność komory : 10x GN 1/1
  • Moc (W): 1490
  • Napięcie (V): 230
  • Waga w kg: 90
Parametry:
Moc:
1490
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
750x740x(H)1260/1290
Wymiary zewnętrzne (mm):
750x740x(H)1260/1290
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: