WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.
Brak w magazynie

HENDI | Komora rozrostu do ciasta 12-półkowa GRAFEN

Kod: 223949
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
67318.20
67318.20
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

MARKA GRAFEN:

Komory rozrostu GRAFEN to seria włoskich urządzeń zaprojektowanych z myślą o osiąganiu doskonałych rezultatów. Charakteryzują się maksymalną wydajnością, prostą obsługą i niezawodnością. Najwyższa jakość produktów GRAFEN poparta długimi testami w połączeniu z niepowtarzalnym włoskim designem sprawia, że stają się one niezbędnym elementem wyposażenia profesjonalnej i nowoczesnej piekarni, cukierni czy kawiarni.

 

OPIS:

  • urządzenie do rozrostu surowego ciasta będące także podstawą pod piec
  • modułowy kształt urządzenia pozwala na zestawienie w szeregu większej ilości urządzeń
  • pozwala na oszczędność miejsca oraz prezentację świeżo wypiekanego pieczywa
  • obudowa ze stali nierdzewnej
  • prowadnice na blachy cukiernicze 600x400 mm lub pojemniki GN 1/1
  • przeszklone drzwi skrzydłowe
  • nawilżanie dzięki pojemnikowi na wodę

 

PARAMETRY:

  • pasuje do: pieców konwekcyjno parowych GRAFEN 223758 i 223741
  • pojemność: 12 blach 600x400 mm lub 12 pojemników GN 1/1
  • odległość między prowadnicami: 75 mm
  • wymiary zewnętrzne (mm): 920x900x704 (h)
  • rodzaj grzania: statyczny
  • termostat: do +60 st. C
  • moc/napięcie: 2 kW / 230 V
  • waga: 48 kg
  • marka: GRAFEN
  • kod: 223949

 

Nowoczesna komora rozrostu charakteryzująca się najwyższą jakością wykonania, niezawodną pracą i doskonałym designem. Grafen to marka, która z każdym miesiącem zdobywa coraz szersze grono zadowolonych użytkowników.

Parametry:
Moc:
2
Napięcie:
230 V
Przeznaczenie:
Do pieców konwekcyjno-parowych GRAFEN 223758, 223741
Odległość między prowadnicami:
75
Pojemność komory:
12 blach 600x400 mm lub 12x GN 1/1
Nawilżanie:
Tacka na wodę na dnie komory
Termostat mechaniczny:
do +60st.C
Rodzaj grzania:
Statyczny

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: