WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Kuchenka mikrofalowa, gastronomiczna | Samsung CM1919A/XEU

Kod: 281390
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
17953.99
17953.99
17056.29 17056.29 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Kuchenka mikrofalowa SAMSUNG pojemność 26l, sterowanie elektromechaniczne. 
  • Obudowa i komora ze stali nierdzewnej, drzwi przeszklone 
  • Ceramiczne dno, podwójne wewnętrzne oświetlenie 
  • 2 magnetrony, każdy z wirującą anteną umieszczoną na górze komory dla optymalnego rozprowadzenia fal 
  • Cyfrowy wyświetlacz parametrów oraz pokrętła do ich ustawiania 
  • Funkcja „REPEAT" powtarzająca ostatni cykl gotowania 
  • Funkcja „ONE TOUCH" automatycznie wydłużająca cykl gotowania za pomocą 1 dotknięcia o 20 s 
  • Książka kucharska z przepisami w instrukcji
  • Alarm końca cyklu gotowania z możliwością jego modyfikacji 
  • Filtr powietrza z funkcją automatycznego przypominania o czyszczeniu 
  • Łatwe czyszczenie najbardziej zabrudzonej części komory dzięki demontowanej górnej osłonie wewnętrznej 
  • Duża oszczędność miejsca montażu dzięki możliwości piętrowania 
  • Płytka wspornikowa w zestawie każdej kuchenki 
  • Wymiary komory: 370×370x(H)190 mm -Waga: 32 kg
  • Model: SAMSUNG CM1919A/XEU 
  • Moc wejściowa: 3200 W, moc wyjściowa: 1780 W 
  • 5 poziomów mocy: podgrzewanie 1780 W, 1245 W, 890 W i rozmrażanie: 355 W, 180 W
Parametry:
Wymiary (mm)::
464x557x(H)368
Moc:
3200 W
Napięcie:
230 V
Pojemność (l):
26
Pojemność (kg):
26

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: