WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer

Kuchnia Gazowa 4-Palnikowa 24.5 kW, Gaz Butlowy Stalgast 999543

Kod: 999543
Dostępność: duża ilość
5553.08
5553.08
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 30 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 10
  • Kurier Express 30
  • wysokiej jakości profesjonalna kuchnia gastronomiczna marki STALGAST (Polska)
  • konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
  • linia 900
  • płomień pilotowy palników
  • zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • redukcja mocy palników do 1/3 (płomień oszczędnościowy)
  • żeliwne ruszty
  • regulowane stopki umożliwiają wypoziomowanie urządzenia
  • 2 lata gwarancji
  • przystosowana do gazu butlowego G30 + dysze na gaz ziemny G20 w komplecie
  • 4 palniki (3,5+5+7+9)
  • posiada atest
  • marka: Stalgast

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Głębokość - D:
900mm
Karta gwarancyjna:
tak
Katalog:
Stalgast
Masa:
55kg
Moc gazowa:
24.5kW
Przystosowane do gazu:
G30(3B/P) 37mbar
Szerokość - W:
900mm
Wysokość - H.:
850mm
Zasilanie.:
gaz
Zużycie gazu G20:
2,59m3/h
Zużycie gazu G25.3:
2,9m3/h
Zużycie gazu G27:
3,15m3/h
Zużycie gazu G30:
1,92kg/h
Zużycie gazu G31:
1,88kg/h

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez wykwalifikowanego serwisanta. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: