WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer

Wilk Maszyna do Mięsa Hendi Profi Line 22 282007 - Wydajność 300 kg/h

Kod: 282007

Wilk do Mięsa Profi Line 22 Hendi 282007 - Efektywność i Niezawodność Poznaj Wilka do Mięsa Hendi Profi Line 22, idealnego dla profesjonalnych kuchni i użytku domowego. Wydajność do 300 kg/h, solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej, cicha i bezawaryjna praca. Idealny do różnorodnych zastosowań w gastronomii i przetwórstwie mięsnym.

Dostępność: średnia ilość
3646.42
3646.42
3573.49 3573.49 cena z kodem: IDZIEJESIEN
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 4.99
  • Kurier Express 19.99

Wilk do Mięsa Profi Line 22 Hendi 282007 - Wydajność do 300 kg/h

Wilk do Mięsa Profi Line 22 Hendi 282007 - Niezbędny w Profesjonalnej Kuchni

Odkryj wydajność i niezawodność Wilka do Mięsa Hendi Profi Line 22, idealnego dla profesjonalnych kuchni i użytku domowego. Wydajność do 300 kg/h gwarantuje efektywność pracy.

Solidna Konstrukcja i Wysoka Wydajność

Wykonany ze stopu aluminium i stali nierdzewnej, wilk do mięsa zapewnia trwałość i łatwość w utrzymaniu czystości. Kąpiel olejowa przekładni zębatej zapewnia cichą i bezawaryjną pracę.

Wydajność i Precyzja

Wilk do mięsa Hendi Profi Line 22 jest wyposażony w sitko o średnicy 82 mm z otworami o średnicy 6 mm, co pozwala na dostosowanie grubości mielenia do indywidualnych potrzeb. Idealny do różnorodnych zastosowań w gastronomii i przetwórstwie mięsnym.

Specyfikacje: Moc: 1100 W, Zasilanie: 230 V, Średnica sitka: 82 mm, Masa: 24 kg, Wydajność: do 300 kg/h, Katalog: Hendi, Kod: 282007.

Parametry:
Długość:
430
Moc:
1100
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
250
Wysokość.:
510

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: