WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Brak w magazynie

Mikser Spiralny 22l 17kg 2 Prędkości Wyjmowana Dzieża Prismafood Hendi 222911

Kod: 222911
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
7074.96
7074.96
6721.21 6721.21 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Mikser spiralny 22L/17 kg 2V wyjmowana dzieża Hendi 222911

Profesjonalny mieszalnik do ciast ciężkich renomowanego włoskiego producenta Prismafood z katalogu Hendi. Urządzenie wykonane z solidnych materiałów. Konstrukcja zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację.

Mikser do ciasta do pizzy Hendi 222911

  • Odpowiedni do pizzerii, cukierni, piekarni i zastosowań domowych
  • Obudowa ze stali wysokiej jakości (lakierowanej na biało)
  • Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10
  • Przycisk zmiany prędkości (2 biegi)
  • Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa
  • Cicha praca przekładni olejowej
  • Wbudowany timer
  • 4 kółka w tym 2 z hamulcami
  • Unoszona głowica i wyjmowana dzieża
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi
  • Wymiary zewnętrzne : 390x670x(H)735 mm
Parametry:
Dostępność:
2-14 dni zależnie od stanów magazynowych
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
1100
Ciężar zawartości w kg:
17
Zdolność produkcyjna:
56
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
Długość (mm):
390
Napędzane przez:
Chain drive
Cecha:
56 kg/h
Objętość użytkowa (L):
22
Panel sterowania:
Analogowy
Maksymalna pojemność:
17
Jednostka pojemności:
kg
Szerokość (mm):
670
Wysokość (mm):
735
ProductMaterials:
18/10 Stainless steel;Carbon steel
ProductSummary:
Prismafood spiral mixer with removable bowl and 2 speeds efficiently mixes heavy dough at 2 different speeds. The spiral design ensures homogenous dough. It's perfect for, for example, pizzerias or bakeries.
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: