WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.

Nadziewarka Do Kiełbas Kiełbasiarka Pionowa 5l Stalgast 721305

Kod: 721305
Dostępność: średnia ilość
765.07 805.34 -5%
765.07 805.34 -5%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
684.54 684.54
Koniec za:
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Nadziewarka do kiełbas kiełbasiarka pionowa 5L Stalgast 721305

Prezentowany model to doskonałej jakości urządzenie przeznaczone do produkcji kiełbas w małej gastronomii oraz dla amatorów produkcji wędlin nie będących profesjonalistami.

Prosta i niezawodna konstrukcja oraz łatwa obsługa, sprawiają że urządzenie cieszy się dużą popularnością wśród personelu gastronomicznego, ale także gospodarzy, rolników, myśliwych i osób zainteresowanych wyrobem własnych wędlin.

image

Nierdzewna konstrukcja i praktyczne rozwiązania Stalgast 721305

Cylinder napełniarki zwanej również szprycą do kiełbasy jest montowany na obie strony korpusu urządzenia, przez co funkcjonalnie ułatwia obsługę zarówno prawo, jak i leworęcznym użytkownikom.

Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia higienę, a tłok wyposażono w odpowietrznik wsadu.

Urządzenie posiada również elastyczną wymienną uszczelkę. Napęd z redukcją biegów posiada dwie prędkości pracy. Załadowanie cylindra możliwe jest bez konieczności jego całkowitego demontażu.

image

Lejki kiełbaśnicze w 4 rozmiarach

Nadziewarka marki Stalgast to profesjonalne urządzenie wyposażone w cztery lejki kiełbaśnicze o różnych rozmiarach. Na wyposażeniu znajdują się lejki o średnicy 16 mm, 22 mm, 32 mm, 38 mm.

image

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Wysokość - H.:
680mm
Głębokość - D:
290mm
Szerokość - W:
320mm
Materiał.:
Stal nierdzewna
Pojemność - V:
5l
Waga - M:
11kg

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: