WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer

Nóż Do Plastrowania Ze Szlifem Kulowym Seria Universal Arcos Czarny 423 Hendi 283704

Kod: 283704
Dostępność: średnia ilość
184.68
184.68
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
9.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Kurier 12.99
  • Poczta Polska, Żabka 14.99
  • Paczkomat 15.99
  • Kurier pobranie 17.99
  • Kurier Express 19.99
Parametry:
Długość (mm):
423
Długość ostrza (mm):
300
Długość uchwytu (mm):
134
Grubość (mm):
1.5
Ilość w opakowaniu (2):
1
Kolor.:
Black
Nowość:
en;pl;ro;ru;uk
ProductBullet4:
Perfectly balanced, comfortable handle, connected to the tang with stainless steel rivets
ProductMaterials:
POM (Polyoxymethylene);Stainless steel
ProductSerie:
UNIVERSAL
ProductSummary:
The Arcos Slicing knife with Granton edge, UNIVERSAL series is made of innovative, patented stainless steel characterised by high hardness and corrosion resistance. It also ensures comfort of use as its handle is perfectly balanced. The long and flexible blade makes it suitable for slicing salmon, ham and roasted meat into very thin slices. It can also be used for dividing cake bases.
ProductViewProductGroupDescription:
UNIVERSAL is a series of sturdy, classic, versatile knives suitable for various uses. Made in Spain. Blades made of innovative, martensitic NITRUM® stainless steel with increased hardness and corrosion resistance. Forged from a single piece of steel. Perfectly balanced handles made of POM - directly connected to the tang using rivets made of AISI 430 stainless steel. Handles feature BACTIPROOF SILVER® coating to minimize accumulation of bacteria. Increased resistance to high temperatures. Hardness: approxim
Szerokość (mm):
27
Typ opakowania:
Blister

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: