WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 9x30 cm | 515 °C Resto Quality

Kod: GP-550 9C
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
73 877,24 zł netto
90 869,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Duża moc Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund   Włoski styl Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów    Panel dotykowy Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca Inteligentny system zarządzania ciepłem Łatwy w użyciu  Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C   Garownia w kontrolowanej temperaturze Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C System oświetlenia komory LED Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami   Sprawniejsza obsługa Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę   Akcesoria Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę   Opis: Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych Zwiększona izolacja dla oszczędności energii Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze Nowoczesny design Wewnętrzne oświetlenie komory SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym Dolna płyta pokryta jest dodatkowym kamieniem szamotowym włoskiej produkcji, który z połączeniem systemu grzewczego Activestone gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie     Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1725x1530x1825 Wymiary wewnętrzne [mm]: 1050x1050x200 Wysokość komory [mm]: 200 Pojemność pizz: 9x30 cm Pojemność garownika: 24x600x400 mm Moc [kW]: 23,6 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 515 Waga [kg]: 725  
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: