WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.

Piec konwekcyjny RX 4x GN 2/3 | Stalgast 912522

Kod: 912522
Dostępność: mała ilość
3573.21
3573.21
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • manualny, intuicyjny panel sterowania
  • termostat bezpieczeństwa
  • regulacja czasu od 0-60 minut i tryb non-stop
  • rozmiar komory 450x340x345 mm
  • 4 perforowane blachy w komplecie
  • prowadnice kompatybilne z rozmiarem GN 2/3 (4xGN 2/3)
  • Opcja z nawilżaniem kod. 912058
  • W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Poziom głośności:
~70dB
Rozmiar blach:
430x340/GN 2/3mm
Wysokość - H.:
540mm
Głębokość - D:
665mm
Szerokość - W:
590mm
Katalog:
FM Industrial
Linia:
RX
Waga - M:
33kg
Temperatura max.:
250°C
Temperatura min.:
50°C
Napięcie - U:
230V
Zasilanie.:
prąd
Moc elektryczna:
3.1kW
Nawilżanie:
Opcja
Ilość półek:
4szt
Częstotliwość:
50/60Hz
Oświetlenie:
Nie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 3 lata - warunkiem jest montaż przez autoryzowany serwis i płatny przegląd po 12 i 24 miesiącach.
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez autoryzowany serwis. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: