WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x429x345 | Hendi 225028

Kod: 225028
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
13652.08
13652.08
13379.04 13379.04 cena z kodem: HEN
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Piec konwekcyjny do zapiekanek 4x429x345 Hendi 225028

Dlaczego warto kupić prezentowany model? Piec konwekcyjny marki Hendi - kod 225028 - to kompaktowe urządzenie dedykowane do małej i średniej gastronomii, a także punktów, w których prowadzi się odpiekanie żywności. Niewielkie gabaryty urządzenia pozwalają na ustawienie go w niewielkich kuchniach. Cztery poziomy, na których można prowadzić obróbkę termiczną pozwalają na efektywne wykorzystanie wielu funkcji urządzenia. Piec Hendi 225028 może być używany do zapiekanek, pizzy, ciepłych kanapek, ciasteczek i innych zastosowań.

Cechy pieca Hendi 225028:

  • Profesjonalny piec konwekcyjny z nawilżaniem, przeznaczony do niewielkich punktów gastronomicznych
  • 4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie
  • Jeden wentylator bez rewersu
  • Nawilżanie bezpośrednie, manualne za pomocą przycisku
  • Waga: 34,2 kg
  • Pojemność komory: 4 blachy 429x345x(H)9 mm
  • Odległość między prowadnicami: 74 mm
  • Wymiary zewnętrzne: 590x695x(H)590 mm 
  • Ilość wentylatorów bez rewersu: 1
  • Termostat elektromechaniczny: +50°C do +260°C
  • Nawilżanie: bezpośrednie, manulane, za pomocą przycisku do pojemnika za deflektorem
  • Moc/napięcie: 2,8 kW/230 V
  • Kod 225028

Podstawa 224670 do pieca Hendi

Do prezentowanego modelu pasuje dedykowana podstawa z naszej oferty. Numer katalogowy podstawy: 224670. Produkt sprzedawany oddzielnie.

Parametry:
Moc:
2800
Napięcie:
230 V
Wymiary zewnętrzne:
590x695x(H)590
Pojemność (l):
4x blachy 429x345x(H)9 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: