WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.

Podgrzewacz Indukcyjny Gn 2/3 Ze Szklaną Pokrywą Deluxe Eco Fine Dine 204849

Kod: 204849
Dostępność: duża ilość
1701.72
1701.72
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

• Najlepszy stosunek jakości do ceny

• Bardzo solidna konstrukcja

• Obudowa z polerowanej stali nierdzewnej

• Demontowalna pokrywa z mechanizmem wolnoopadającym

• Patent Dripless: specjalnie wyprofilowana rynienka w unoszonej pokrywie zapobiegająca kapaniu skroplin na stół, skropliny są odprowadzane do pojemnika z wodą

• Grube, kapsułowe dno typu ” sandwich” (stal nierdzewna/aluminium/stal chromowa) łączące w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej, niezbędnymi dla stosowania na grzałkach i płytach indukcyjnych

• Podpora z regulacją wysokości, zapobiegająca przewróceniu pogrzewacza w przypadku nagłego otwarcia pokrywy

• Rama do podgrzewaczy ze stali AISI 304 o grubości 2 mm

• Do stosowania bezpośrednio na kuchenkach indukcyjnych lub na ramie

• Pojemnik na paliwo z uchylnym elementem regulującym wielkość płomienia

• Elementy mocujące do grzałki indukcyjnej • Regulowany w pionie uchwyt na paliwo

 

Podgrzewacze Fine Dine są wyposażone w hydrauliczny mechanizm spowalniający opadanie pokrywy.
Nie należy dociskać pokrywy przy zamykaniu i pozostawić do samoczynnego zamknięcia. Dociskanie pokrywy może spowodować nieodwracalne uszkodzenie mechanizmu.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Rodzaj produktu:
podgrzewacz indukcyjny
Producent:
Fine Dine
Długość mm:
480
Szerokość mm:
405
Wysokość mm:
170
GN:
GN 2/3
Kolor.:
srebrny
Rozmiar:
GN 2/3

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: