WhatsApp
Brak w magazynie

Podwójna Szafka Podgrzewacz Talerzy 120 Sztuk 30-85 St. C Bartscher 103122

Kod: 103122
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
3037.96
3037.96
2886.06 2886.06 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Głębokość wewnątrz: 365 mm
- Właściwości: -
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Częstotliwość: 50 Hz
- Ilość półek: 1
- Wykonanie wewnątrz: Dzielone na 2
- Lampka kontrolna: Wł./wył.
- Pojemność talerzy: 110 - 120
- Szerokość wewnątrz: 710 mm
- Wersja półki: Na całej powierzchni
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Średnica talerza maks.: 320 mm
- Wysokość wewnątrz: 660 mm
- Ilość drzwi: 2
- Materiał: Stal szlachetna
- Sterowanie: Elektronicznie ,Pokrętło
- Moc przyłączeniowa: 1.2 kW
- Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe
- Zakres temperatury od: 30 °C
- Regulowana wysokość półek: Tak
- Napięcie: 230 V
- Stan przy dostawie: W stanie całkowicie zmontowanym
- Zakres temperatury do: 85 °C
- Regulowana wysokość nóżek: Nie
- Regulacja temperatury: Termostatycznie

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
750.0
Wysokość.:
855.0
Głębokość.:
495.0
Materiał:
Stal szlachetna
Właściwości:
-
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Sterowanie:
Elektronicznie ,Pokrętło
Moc przyłączeniowa:
1.2 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
85 °C
Regulacja temperatury:
Termostatycznie
Głębokość wewnątrz:
365 mm
Wykonanie wewnątrz:
Dzielone na 2
Pojemność talerzy:
110 - 120
Szerokość wewnątrz:
710 mm
Wersja półki:
Na całej powierzchni
Średnica talerza maks.:
320 mm
Wysokość wewnątrz:
660 mm
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Regulowana wysokość półek:
Tak
Stan przy dostawie:
W stanie całkowicie zmontowanym
Ilość półek:
1
Ilość drzwi:
2
Częstotliwość:
50Hz
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: