WhatsApp
Kup produkty Hendi ze zniżką 5% z kodem HEN5 przy zakupach powyżej 500 PLN.

Pojemnik Stalowy Gn 1/2 H=15 Cm Yato Yg-00264

Kod: YG-00264
Dostępność: średnia ilość
42.45 44.22 -4%
42.45 44.22 -4%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
44 44
Koniec za:
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Poczta Polska, Żabka 20
  • Kurier pobranie 30
Profesjonalny pojemnik GN marki YATO ze stali nierdzewnej o wymiarach GN 1/2, 150 mm, pojemność 10 l.

Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego.
Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.

Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C. Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C. Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.

Charakteryzuje je podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Szczególną uwagę przyłożono do detali, takich jak zaokrąglone naroża czy gładkie ranty, które zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa oraz higieny użytkowania. Dodatkowe przetłoczenie na obwodzie każdego pojemnika wzmacnia jego konstrukcję, zabezpieczając go przed zagnieceniami powstałymi podczas eksploatacji i umożliwia piętrowe składowanie.
Parametry:
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Grubość ścianki [mm]:
0,7
Materiał:
stainless steel 201
Wysokość [mm]:
150
Norma gastronomiczna [GN]:
1/2
Pojemność [l]:
10

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: