WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer

Profesjonalny Nóż Kuchenny Usuba Hasaki Sanelli 290 mm Hendi H339.016

Kod: H339.016
Dostępność: mała ilość
272.89
272.89
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
10
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier 14
  • Paczkomat 15
  • Kurier pobranie 19
  • Kurier Express 20

HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli
Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym
Twardość 57-58 HRC
Zgodnie z japońską techniką noże są ostrzone jednostronnie dzięki czemu żywność ma styczność z ostrzem tylko przez chwilę – występowanie tarcia jest zredukowane do minimum
Doskonale wyważone i wygodne podczas cięcia uchwyty wykonano z syntetycznej żywicy POM, nitowane
Nie należy myć w zmywarkach.

Nieodpowiedni do: Zmywarka do naczyń
Katalog: Ambrogio Sanelli
Materiały: Stal nierdzewna, Niemiecka Stal X50CrMoV15, POM (Polioksymetylen)
Długość uchwytu (mm): 125
Wysokość (mm): 20
Długość (mm): 290
Długość ostrza (mm): 160
Grubość (mm): 3
Szerokość (mm): 48
Ilość w opakowaniu: 1

Parametry:
Długość (mm):
290
Długość ostrza (mm):
160
Długość uchwytu (mm):
125
Grubość (mm):
3
Ilość w opakowaniu (2):
1
ProductMaterials:
Stainless steel;X50CrMoV15 Stainless steel;POM (Polyoxymethylene)
ProductSerie:
Hasaki
ProductViewProductGroupDescription:
HASAKI means "cutting edge" in Japanese hence perfectly expresses the name for Ambrogio Sanelli's professional collection of Japanese style knives. The blades are made of specially modified NITRO-B stainless steel (X50CrMoVN15 / AISI440B) - in which the addition of nitrogen molecules significantly improves the corrosion protection and final hardness after tempering. Hardness: 57-58 HRC. As per Japanese tradition, the knives are sharpened on one side, so that the food comes into contact with the blade only f
Szerokość (mm):
48
Wysokość (mm):
20

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: