WhatsApp

Profesjonalny Piec Do Pizzy 4 pizze ø32 Cm 400V Prismafood Hendi 1F010055

Kod: 1F010055
Dostępność: średnia ilość
3487.85
3487.85
3313.46 3313.46 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Piec Do Pizzy 4 pizze ø32 Cm 400V Prismafood Hendi 1F010055

Piec do pizzy Prismafood Basic 4 to profesjonalne urządzenie dedykowane do pizzerii i restauracji serwujących pizzę. Solidna konstrukcja oraz przemyślane rozwiązania techniczne sprawiają, że jest to jedno z najpopularniejszych urządzeń dostępnych na rynku. Komora pieca jest wyłożona szamotem, dzięki czemu wypiek pysznej pizzy jest możliwy bezpośrednio na płycie. Szyba w drzwiach oraz oświetlenie wewnętrzne poprawiają jakość pracy, a mocne grzałki oraz duży zakres regulacji temperatury, sprawiają że piec do pizzy Prismafood z oferty Gastroprofit, znajduje zastosowanie w każdym lokalu gastronomicznym.

Zachwyć swoich gości perfekcyjnym smakiem!

Najważniejsze parametry pieca do pizzy:

  • Front wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali
  • Izolacja z wełny mineralnej
  • Sterowanie mechaniczne
  • Oświetlenie komory
  • Dno komory wyłożone szamotem
  • Grzałki w komorze (góra i dół)
  • Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów
  • Termometr komory

Dane techniczne pieca na 4 pizze:

  • Zakres temperatury: od 45°C do 455°C
  • Moc: 4700 W
  • Zasilanie: 400 V
  • Wymiary wewnętrzne: 660x660x(H)140 mm
  • Wymiary zewnętrzne:  975x814x(H)413 mm
  • Pojemność: 4x pizza 32 cm
  • Waga: 75 kg

Pizza widoczna na zdjęciu nie wchodzi w zakres dostawy.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
4700
Długość (mm):
975
Długość wewnętrzna (mm):
660
Szerokość wewnętrzna (mm):
660
Waga itemu netto (kg):
75
Wysokość wewnętrzna (mm):
140
Cecha:
1 komora
Panel sterowania:
Analogowy
Szerokość (mm):
814
Wysokość (mm):
413
ProductMaterials:
Stal nierdzewna
ProductTempRangeTo:
455
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Prisma Food
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: