WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Profesjonalny Piec Do Pizzy Z Podstawą Prismafood 8xø32 Cm Hendi 1f010050_227107

Kod: 1F010050_227107
Dostępność: mała ilość
6733.50
6733.50
6396.82 6396.82 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Piec do pizzy Prismafood 8xØ32 cm 2-poziomowy Hendi 1F010050 + dedykowana podstawa

Piec do pizzy Prismafood BASIC LINE z oryginalną podstawą to profesjonalne urządzenie dedykowane do pizzerii i restauracji serwujących pizzę. Solidna konstrukcja oraz przemyślane rozwiązania techniczne sprawiają, że jest to jedno z najpopularniejszych urządzeń dostępnych na rynku. Komora pieca jest wyłożona szamotem. Szyba w drzwiach oraz oświetlenie wewnętrzne poprawiają jakość pracy. Musisz go mieć. Zachwyć gości pyszną pizzą z profesjonalnego pieca w dobrej cenie!

Dane techniczne pieca Hendi 1F010050 (stary nr katalogowy 226698)

  • Zakres temperatury: od 45°C do 455°C
  • Moc: 9,4 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Wymiary wewnętrzne: 2x 660x660x(H)140 mm
  • Wymiary zewnętrzne:  975x814x(H)745 mm
  • Pojemność: 8x pizza 32 cm
  • Waga: 122 kg

Specyfikacja:

  • Front wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali
  • Izolacja z wełny mineralnej
  • Sterowanie mechaniczne
  • Oświetlenie każdej komory
  • Dno każdej komory wyłożone szamotem
  • Grzałki w każdej komorze (góra i dół)
  • Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów
  • Termometr oddzielnie dla każdej komory
  • Podstawa w komplecie
Parametry:
Wymiary (mm)::
975x814x(H)745
Moc:
9,4 kW
Napięcie:
400 V

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: