WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Wyposażenie Pizzerii Piec Do Pizzy + Mikser 20l + Wałkownica Hendi 1f010050 1i053010 1d010028

Kod: 1F010050_1I053010_1D010028
Dostępność: zapytaj sprzedawcę
15075.00
15075.00
14321.25 14321.25 cena z kodem: HEN5
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Gotowy Zestaw Urządzeń do Otwarcia Pizzerii

Otwórz Pizzerię w Ekspresowym Tempie

Planujesz otworzyć pizzerię? Zestaw urządzeń od Prismafood z katalogu Hendi da Ci wszystko, czego potrzebujesz do rozpoczęcia działalności. W skład zestawu wchodzi piec do pizzy, mieszalnik spiralny oraz wałkownica do ciasta.

Piec do Pizzy Prismafood Hendi 1F010050: Niezawodność i Funkcjonalność

Front wykonany ze stali nierdzewnej, oświetlenie każdej komory i możliwość regulacji temperatury od 50°C do 500°C sprawiają, że piec jest idealny dla każdej pizzerii.

Mieszalnik Spiralny: Perfekcyjne Ciasto za Każdym Razem

Wykonany z stali nierdzewnej 18/10, zapewniający cichą pracę i wyposażony w wbudowany timer. Idealny do różnego rodzaju cukierni, piekarni i oczywiście pizzerii.

Wałkownica: Maksymalna Wydajność w Twojej Pizzerii

Znacząco przyspiesza proces przygotowania ciasta i pozwala na ustawienie grubości ciasta od 0-5 mm. Idealne do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów.

Specyfikacja Techniczna

  • Piec do Pizzy: Moc: 9,4 kW, Waga: 126 kg, Zasilanie: 400 V, Wymiary: 975x814x(H)745 mm
  • Mieszalnik Spiralny: Moc: 750 W, Zasilanie: 400 V, Wymiary: 385x670x(H)725 mm
  • Wałkownica: Moc: 250 W, Waga: 37 kg, Zasilanie: 230 V, Wymiary: 385x670x(H)725 mm

Bezpieczeństwo i Wysoka Jakość

Wszystkie urządzenia wykonane są z stali nierdzewnej, co gwarantuje ich trwałość i bezpieczeństwo użytkowania.

Dlaczego Wybrać Nasz Zestaw?

Jeżeli myślisz o otworzeniu pizzerii, ten zestaw da Ci nie tylko niezbędne urządzenia, ale także jakość i efektywność, które są niezbędne w dzisiejszym konkurencyjnym środowisku gastronomicznym.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: