WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Profesjonalny Pojemnik Na Jajka 8 Tac Pojemność 120 Sztuk Hendi 870785

Kod: 870785
Dostępność: duża ilość
161.86
161.86
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Pojemnik Na Jajka 8 Tac Pojemność 120 Sztuk Hendi 870785

  • Pojemnik przeznaczony do bezpiecznego przechowywania sterylizowanych jajek w komorze chłodniczej - bez ryzyka ponownego przeniesienia salmonelli na jajka lub do komory.
  • Idealnie przezroczysty pojemnik wykonany z polipropylenu, o gładkiej, nieporowatej powierzchni - zawartość pojemnika zawsze jest widoczna.
  • Pojemnik w rozmiarze GN 2/3, mieszczący 4 wypełnione tacki z jajkami.
  • Zestaw zawiera: pojemnik, pokrywę, 8 tacek na jajka.
  • Tacki wykonane z PET, z możliwością piętrowania oraz z profilowanymi wcięciami po obu stronach ułatwiającymi wyjmowanie tacek z pojemnika.
  • Każda tacka mieści 30 jajek (5 × 6 rzędów) - cały pojemnik mieści 120 jajek.
  • Odporność na temperaturę: od -40°C do +80°C.
  • Pojemnik i tacki przystosowane do mycia w zmywarce.
  • Dodatkowe tacki dostępne do zakupienia oddzielnie (kod: 870792).
  • UWAGA: Jajka muszą zostać poddane sterylizacji przed umieszczeniem na tackach i w pojemniku, aby zapobiec skażeniu salmonellą.
  • Tacki z jajkami należy układać naprzemiennie w pojemniku, obracając każdą o 90 stopni względem poprzedniej.
Parametry:
Kształt:
Rectangular
Długość (mm):
355
Objętość użytkowa (L):
18
Maksymalna pojemność:
4
Grubość (mm):
2.5
Maksymalna objętość (L):
18
Jednostka pojemności:
Trays
Szerokość (mm):
325
Wysokość (mm):
200
ProductMaterials:
PP (Polypropylene);PET (Polyethyleentereftalate)
Rozmiar GN:
GN 2/3
ProductSummary:
The HENDI Egg container - set with trays OVOBOX 120 is the practical solution for storing and protecting sterilised eggs, preventing salmonella contamination. The set includes a durable container, a lid, and 8 stackable trays providing space for up to 120 eggs at once.

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: