WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

RF | Filtr Brita Purity C Quell ST

Kod: 00016367
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
282.95
282.95
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
9.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Poczta Polska, Żabka 9.99
  • Kurier 12.99
  • Kurier pobranie 17.99
  • Kurier Express 19.99
Wkłady filtracyjne PURITY C Quell ST zaprojektowano specjalnie z myślą o zastosowaniu w lokalach gastronomicznych, firmach cateringowych i w urządzeniach vendingowych. Obniżają one twardość węglanową wody pitnej, znacząco zmniejszając w ten sposób ryzyko powstawania osadów wapiennych w podłączonym urządzeniu końcowym. Wiążą one również jony metali, takich jak ołów lub miedź. Filtr redukuje substancje zakłócające smak i aromat (na przykład pozostałości chloru) zarówno w filtrowanej wodzie, jak i w wodzie z obejścia.; KORZYŚCI: stała jakość wody do wielu zastosowań.; skuteczne zapobieganie odkładaniu się kamienia; co oznacza znaczne zmniejszenie ilości usterek oraz kosztów napraw i serwisu; usuwanie niepożądanych substancji smakowych i zapachowych z filtrowanej wody (także z wody z obejścia) w celu uzyskania doskonałej jakości produktu końcowego; koncepcja jednej głowicy pasującej do wszystkich filtrów z rodziny PURITY C z możliwością dokonania ustawień poszczególnych głowic dopasowanych do indywidualnych potrzeb; prosty system wymiany wkładu z innowacyjną dźwignią blokującą, która zapewnia odpowiednie bezpieczeństwo użytkowania; zintegrowany zawór płukania oraz wejście i wyjście wody umiejscowione z jednej strony głowicy mają istotny wpływ na oszczędność miejsca i obsługę filtra
Parametry:
Katalog:
Redfox
Wymiary (mm):
119 x 108 x 265

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: