WhatsApp

Profesjonalna Wałkownica do Ciasta Pizzy Prismafood Hendi 226605 ø40 Cm

Kod: 226605

Wałkownica do Ciasta do Pizzy ø40 cm 0.7 kg Hendi 226605 - Profesjonalne urządzenie do rozwałkowywania zimnego ciasta. System "Touch and go" dla automatycznego uruchomienia, regulowana grubość ciasta od 0 do 4 mm. Idealna dla każdej gastronomii. Wykonana ze stali nierdzewnej, moc 250 W, wymiary 585x435x790 mm, waga 37 kg.

Dostępność: mała ilość
4618.04
4618.04
4387.14 4387.14 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wałkownica do Ciasta do Pizzy ø40 cm 0.7 kg Hendi 226605

Odkryj wydajność Wałkownicy Hendi 226605, idealnej do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów. Znakomity wybór zarówno dla dużej, jak i małej gastronomii, znacznie przyspieszający przygotowanie potraw.

Innowacyjna Technologia i Wygoda Użytkowania

Wyposażona w system "Touch and go", wałkownica automatycznie uruchamia się po włożeniu ciasta. Możliwość przygotowania ciasta o średnicy od 26 do 40 cm, z regulowaną grubością od 0 do 4 mm.

Bezpieczeństwo i Precyzja

Wałkownica Hendi 226605 charakteryzuje się osobnymi osłonami wałków i cyfrowym panelem kontrolnym dla łatwej i bezpiecznej pracy. Dwie pary regulowanych wałków umożliwiają precyzyjne ustawienie grubości ciasta.

Specyfikacja:

  • Wykonana ze stali nierdzewnej
  • Regulowana grubość ciasta: 0-4 mm
  • Wsad: 0,21-0,7 kg
  • Moc: 250 W
  • Wymiary: 585x435x(H)790 mm
  • Waga: 37 kg
  • Czas pracy wałków: 10-35 sekund
Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
250
Długość (mm):
585
Cecha:
waga porcji ciasta 0,21-0,70 kg
Szerokość (mm):
435
Wysokość (mm):
790
ProductMaterials:
HDPE (High density Polyethylene);Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Ideal for rolling out cold dough. Do not heat the dough during rolling. Made of stainless steel. Patented "touch and go" model - the dough roller switches on automatically after inserting a portion of dough. Timer setting: 10-35 s. Two pairs of adjustable rollers allow for setting dough thickness from 0 to 5 mm and rounding the dough. Separate roller guards for easy and safe operation. Time-saving
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: