WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer

Sterylizator wody UV przepływowy 98l/min

Kod: V80
Dostępność: zapytaj sprzedawcę
4471.00
4471.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 4.99
  • Kurier Express 19.99

BEZPIECZEŃSTWO:

Sterylizacja UV wody ma za zadanie zniszczenie bakterii, wirusów i glonów w wodzie pitnej, technologicznej lub w innych płynach bez użycia ciepła i środków chemicznych. Modele lamp UV są niezwykle efektywnymi systemami stanowiącymi alternatywę dla chlorowania i ozonowania, w zastosowaniach przemysłowych i komunalnych. Promieniowanie Ultrafioletowe działa bakteriobójczo na wodę nie zmieniając przy tym jej właściwości fizyczno-chemicznych. Specjalna konstrukcja lampy gwarantuje 99.9% redukcji bakterii. Proces dezynfekcji promieniami UV polega na naświetlaniu wody falami elektromagnetycznymi o długości 253,7 [nm.]. 

DAWKA:

Minimalna dawka promieniowania UV wynosi 400 J/m2 przy nominalnym przepływie.  Promieniowanie działa tylko wewnątrz komory reakcji i nie pozostawia żadnych produktów ubocznych.

BUDOWA:

Zastosowana lampa rtęciowo-oparowa z obudową wykonaną z twardego szkła jest umocowana w wodoszczelnych gniazdach i wykazuje wysoką odporność na różnego typu wibracje. Kwarcowa osłona odbija 95% promieniowania UV transmitowanego przez lampę.

PRZEZNACZENIE:

  • Dystrubutory wody
  • Ekspresy do kawy
  • Urządzenia gastronomiczne podłączone do sieci wodnej
  • Przydomowe studnie
  • Restauracje
  • Gospodarstwa domowe

PARAMETRY:

  • Przepływ nominalny: 98l/min.
  • Waga z układem sterowania: 10,2 kg
  • Wymiary (dł. x szer. x wys.): 955x130x240
  • Pobór mocy: 80 W
  • Średnica przyłącza: 1 i 1/2"
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: