WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Stół Chłodniczy Gastronomiczny 240l z Nadstawką Yato YG-05260

Kod: YG-05260
Dostępność: mała ilość
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
2 703,25 zł netto 2 845,53 zł -5%
3 325,00 zł brutto 3 500,00 zł -5%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2 788,62 zł netto 3 430,00 zł brutto
Koniec za:
7 dni
02 godz.
22 min.
30 sek.
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Stół chłodniczy sałatkowy 2-drzwiowy z nadstawką szklaną marki YATO YG-05260.

Stół chłodniczy sałatkowy o wymiarach900x700x850mm mapojemność komory 240L. Przeznaczony jest do przechowywania żywności w zakresie temperatur +2~+80C.

Idealnie nadaje się do wszelkiego typu punków gastronomicznych do przygotowywania sałatek.

Obudowa

Zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości. Nadstawka wykonana jest ze szkła hartowanego z zaokrągloną szybą frontową.

Dolny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 170W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Elektroniczny sterownik z cyfrowym wyświetlaczem temperatury.

Urządzenie posiada chłodzenie statyczne z obiegiem wymuszonym wentylatorem oraz funkcję automatycznego odszraniania.

Modelz samozamykającymi się drzwiami z wygodnymi uchwytami do otwierania. Na każde drzwi ma w zestawie po 1 półce rusztowej powlekanej PVC o nośności max 40kg - przy równomiernym obciążeniu. Umożliwia przechowywanie pojemników GN 1/1.

Stół posiada blat pomocniczy wykonany z polietylenu oraz dodatkowo górny otwór na pojemniki GN 4x GN1/2 oraz 3xGN 1/6 o głębokości max 150mm, które umożliwiają przechowywanie różnego typu dodatków i składników do sałatek. Pojemniki nie wchodzą w skład zestawu.

Parametry:
Dostępność:
2-21 dni zależnie od stanów magazynowych
Materiał:
stal nierdzewna
Norma gastronomiczna [GN]:
1/1
Wymiary (DxSxW) [cm]:
85x90x70
Waga [kg]:
76
Pojemność [l]:
240

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: