WhatsApp

Profesjonalny Stół Chłodniczy Gastronomiczny 240l 2-Drzwiowy Yato YG-05270

Kod: YG-05270
Dostępność: mała ilość
2548.00 2600.00 -2%
2548.00 2600.00 -2%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2496 2496
Koniec za:
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0

Stół chłodniczy 240L 2-drzwiowy Yato YG-05270

  • Stół chłodniczy 2-drzwiowy z blatem roboczym marki YATO YG-05270
  • Stół chłodniczy o wymiarach 900x700x850mm ma pojemność komory 240L
  • Przeznaczony jest do przechowywania żywności w zakresie temperatur +2~+80C. Doskonale nadaje się do wszelkiego typu punków gastronomicznych takich jak restauracje, bary, puby czy pizzerie.
  • Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości
  • Dolny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 170W wykorzystuje czynnik chłodniczyR600a dedykowany do pracy w 4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V  ~50Hz
  • Średnie roczne zużycie energii 830kWh
  • Elektroniczny sterownik marki Dixell z cyfrowym wyświetlaczem temperatury.
  • Urządzenie posiada chłodzenie statyczne z obiegiem wymuszonym wentylatorem oraz funkcję automatycznego odszraniania
  • Model z samozamykającymi się drzwiami wyposażonymi w zamek oraz wygodnymi uchwytami do otwierania
  • Na każde drzwi ma w zestawie po 1 półce rusztowej powlekanej PVC o nośności max 40 kg - przy równomiernym obciążeniu
  • Umożliwia przechowywanie pojemników GN 1/1
Parametry:
Dostępność:
2-21 dni zależnie od stanów magazynowych

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: