WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Szeroki Grill Kontaktowy Elektryczny Panini Xl 2700W 545 Mm Hendi 263624

Kod: 263624
Dostępność: duża ilość
1370.00
1370.00
1301.5 1301.5 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Grill elektryczny kontaktowy PANINI XL 2700W 545 mm Hendi 263624 

Wydajność i Wielofunkcyjność

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, które doskonale sprawdzi się w barach, bistrach, restauracjach czy stacjach benzynowych. Doskonale podgrzewa i grilluje mięso, kiełbaski, warzywa oraz pieczywo. Twórz oryginalne włoskie panini z charakterystycznymi rumianymi paskami!

Solidna Konstrukcja i Bezpieczeństwo

Nasza maszyna do grilla posiada obudowę ze stali nierdzewnej 18/10, co gwarantuje długą żywotność i bezproblemową eksploatację. Otwory wentylacyjne w obudowie chronią podzespoły przed przegrzaniem, zapewniając bezpieczeństwo podczas pracy.

Łatwość Czyszczenia i Przyjazne Dla Użytkownika

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W zapewnia wygodę użytkowania dzięki nienagrzewającej się rączce i mechanizmowi sprężynowemu umożliwiającemu zablokowanie pokrywy w dowolnej pozycji. Dolna płyta z rantami na bokach, tylnej części oraz tacka ociekowa na froncie ułatwiają utrzymanie czystości urządzenia. Dodatkowo, w zestawie otrzymujesz szczotkę do czyszczenia płyt.

Efektywność i Precyzja

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W gwarantuje szybkie i efektywne przygotowanie posiłków dzięki grzałkom o dużej mocy. Temperatura jest sterowana elektromechanicznie, płynnie za pomocą termostatu w zakresie od 0°C do 300°C.

Dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, wybór Grilla kontaktowego Hendi Panini XL 2700W to decyzja o komforcie, efektywności i jakości. Odkryj możliwości naszego grilla i przekonaj się, jak może on ułatwić codzienną pracę w Twojej kuchni!

Parametry:
Kran spustowy:
False
Moc wejściowa (W):
2700
Długość (mm):
548
Długość wewnętrzna (mm):
450
Szerokość wewnętrzna (mm):
270
Panel sterowania:
Analogowy
Szerokość (mm):
415
Wysokość (mm):
210
ProductSummary:
Designed for roasting, heating, browning meats, sausages, vegetables and bread. Powerful heaters enable quick and efficient meal preparation. Suitable for restaurants, bars and catering companies.
ProductTempRangeTo:
300
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: