WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Brak w magazynie

OUT Profesjonalny Grill Kontaktowy Panini Ryflowany 34x23 Hendi 263655

Kod: 263655OUT
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
854.25
854.25
811.54 811.54 cena z kodem: HEN5
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Grill Kontaktowy Panini Średni Ryflowany 34x23 Hendi 263655

Przedstawiamy uniwersalny opiekacz elektryczny - Grill kontaktowy PANINI od Hendi, uznawany za jeden z najbardziej pożądanych modeli w profesjonalnej gastronomii. Jego niezawodność, atrakcyjna cena i wysoka jakość wykonania czynią go idealnym wyborem dla restauracji, barów, fast-foodów, a także do użytku domowego.

UWAGA - PRODUKT OUTLETOWY

Przedmiotem oferty jest nowy grill kontaktowy Hendi po szkodzie transportowej. Urządzenie ma wygiętą rynnę na tłuszcz, zagięty uchwyt do podnoszenia pokrywy oraz zniszczone oryginalne opakowanie. Sprzęt został sprawdzony przez technika i poza ww. wadami jest całkowicie sprawny. W galerii znajdą Państwo zdjęcia przedstawiający stan faktyczny.

Cechy wyróżniające grill Hendi PANINI

  • Wykonanie z wysokiej jakości stali nierdzewnej, gwarantującej trwałość i elegancję.
  • Żeliwne płyty grzewcze pokryte powłoką ceramiczną, zapewniające doskonałe właściwości termiczne.
  • Wyposażony w termostat z regulacją do 300°C, lampkę kontrolną i tackę na tłuszcz.
  • Mocna sprężyna w płycie górnej zapobiega zmiażdżeniu produktów podczas grillowania.
  • Praktyczna powierzchnia grillująca o wymiarach 34x23 cm.

Specyfikacja techniczna:

  • Powierzchnia grillująca: 340x230 mm
  • Płyta grzewcza: ryflowana (zarówno górna, jak i dolna)
  • Wysokość uchwytu: 530 mm
  • Zasilanie: 230 V
  • Moc: 2,2 kW
  • Produkt dostarczany przez oficjalnego dystrybutora HENDI

Numer katalogowy produktu: 263655.

Parametry:
Moc:
2200 W
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
430
Wysokość.:
210
Głębokość.:
370
Katalog:
Hendi

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: