WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Grill Kontaktowy Elektryczny Panini XL 2700W Ryflowany 545 mm Hendi 263624

Kod: 263624
Dostępność: mała ilość
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
893,50 zł netto 975,61 zł -8%
1 099,00 zł brutto 1 200,00 zł -8%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
894,31 zł netto 1 100,00 zł brutto
Koniec za:
12 dni
13 godz.
02 min.
48 sek.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Grill elektryczny kontaktowy PANINI XL 2700W 545 mm Hendi 263624 

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, które doskonale sprawdzi się w barach, bistrach, restauracjach czy stacjach benzynowych. Doskonale podgrzewa i grilluje mięso, kiełbaski, warzywa oraz pieczywo. Twórz oryginalne włoskie panini z charakterystycznymi rumianymi paskami!

Konstrukcja i Bezpieczeństwo

Nasza maszyna do grilla posiada obudowę ze stali nierdzewnej 18/10, co gwarantuje długą żywotność i bezproblemową eksploatację. Otwory wentylacyjne w obudowie chronią podzespoły przed przegrzaniem, zapewniając bezpieczeństwo podczas pracy.

Czyszczenie

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W zapewnia wygodę użytkowania dzięki nienagrzewającej się rączce i mechanizmowi sprężynowemu umożliwiającemu zablokowanie pokrywy w dowolnej pozycji. Dolna płyta z rantami na bokach, tylnej części oraz tacka ociekowa na froncie ułatwiają utrzymanie czystości urządzenia. Dodatkowo, w zestawie otrzymujesz szczotkę do czyszczenia płyt.

Efektywność i Precyzja

Grill kontaktowy Hendi Panini XL 2700W gwarantuje szybkie i efektywne przygotowanie posiłków dzięki grzałkom o dużej mocy. Temperatura jest sterowana elektromechanicznie, płynnie za pomocą termostatu w zakresie od 0°C do 300°C.

Dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, wybór Grilla kontaktowego Hendi Panini XL 2700W to decyzja o komforcie, efektywności i jakości. Odkryj możliwości naszego grilla i przekonaj się, jak może on ułatwić codzienną pracę w Twojej kuchni!

Parametry:
Długość (mm):
548
Długość wewnętrzna (mm):
450
Kran spustowy:
False
Moc wejściowa (W):
2700
Panel sterowania:
Analogowy
ProductSummary:
Designed for roasting, heating, browning meats, sausages, vegetables and bread. Powerful heaters enable quick and efficient meal preparation. Suitable for restaurants, bars and catering companies.
ProductTempRangeTo:
300
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
415
Szerokość wewnętrzna (mm):
270
Wysokość (mm):
210

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×